360 graden

FOTOKEIZER is optimaal ingericht voor 360 graden fotografie. Met behulp van een speciale 360° camera maakt FOTOKEIZER opnames van de totale omgeving. Van de grond tot aan de hemel staat alles in detail op de foto. 360° fotografie geeft dus een goed gevoel van de ruimtelijkheid van bijvoorbeeld een woning en bevat meer informatie dan een normale foto omdat het mogelijk is de ruimte uit meerdere invalshoeken te bekijken. 

De 360° foto’s kun je vervolgens op je website plaatsen en de bezoeker van je website trakteren op een levensechte beleving. Ook Facebook is ideaal voor het delen van 360° foto’s. Met een eenvoudige handeling draai je de foto van links naar rechts en van boven naar beneden. Net alsof je in de foto staat en je bepaalt zelf waarnaar je kijkt. Probeer het uit in onderstaande foto’s…  

Deze website is natuurlijk door FOTOKEIZER gebouwd en zoals je kunt zien, kan FOTOKEIZER jouw 360° foto’s mooi in je toekomstige nieuwe website verwerken. 

Onderstaande foto is de feitelijke 360° foto van de 2e foto van Hof van Bethanië in Mierlo. De bronfoto dus. In de draaibare 360° foto’s zijn dus beide uiteinden van de bronfoto’s middels speciale software in de website aan elkaar geplakt en hierdoor ontstaat het draaibaar 360° beeld. FOTOKEIZER kan ook van jouw woning, bedrijfspand, tuin of omgeving 360° foto’s maken. Je kunt natuurlijk ook je 360° foto’s bekijken op de PC met behulp van speciale 3D viewers. Veelal zijn deze gratis. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op.