Webdesign

Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. 

Door middel van een logische structuur en aantrekkelijk design zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers met een minimaal aantal muisklikken bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn. Onze WordPress websites zijn altijd uniek en gericht op het creëren van omzet via de website (conversie). 

Ook het toekomstig beheer van de website kunnen we overnemen. Zodoende blijft je website altijd actueel. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen. 

Enkele referenties: 

  • Hotel Gästehaus Zeranka, Ruhpolding
  • B&B Panorama Sousberg, Schin op Geul
  • Hairstudio All-Inn, Born

Hotel Garni Gästehaus Zeranka

De website van Gästehaus Zeranka (Beieren) is door FOTOKEIZER volledig vernieuwd. De eigenaar wilde nieuwe foto’s en een frisse website. Alles is erop gericht om een zo hoog mogelijke conversie (lees omzet) te realiseren. De site heeft een eigen boekingsmodule waarin gasten hun reservering kunnen vastleggen. De site is responsive en past zich dus automatisch aan op het gebruik van tablets of smartphones. 


 

B&B Panorama Sousberg

FOTOKEIZER heeft nieuwe foto’s gemaakt en de site volledig vernieuwd. Natuurlijk past de site zich automatisch aan op tablets en smartphones. Het gastenboek waarop gasten hun bevindingen kunnen plaatsen is mooi gestructureerd en goed te beheren door de eigenaar. In deze mooie en fris ogende site is natuurlijk ook de boekingsmodule geïntegreerd.